Nyhet

Her er MSIs spillmonster

MSI GX780R - sånn omtrent.

Hardware/Hannover: Med sine nokså kraftige bærbare for gamere har MSI lenge sneket seg innpå det virkelige entusiastmarkedet, og i år ser det ut til at de tar et par ekstra skritt. På CeBIT fikk vi ta en kikk på en tidlig versjon av GX780R, en FullHD 17-tommer som har fått en noe mer seriøs stil enn vi har sett tidligere på MSI sine spillmodeller.

Under utviklingen av GX780R skal MSI i stor grad basert seg på tilbakemeldinger fra spillere. Et par ildsjeler i MSIs europeiske avdeling har fått innbitte gamere til å kommentere utseende og påpeke feil og mangler på eksisterende modeller, og brukte innspillene under designfasen av den nye maskinen.

Det betyr at det kommende spillmonsteret i langt større grad enn andre produkter er påvirket av europeiske trender med tanke på materialvalg og utførelse. Så mens de eksisterende spillmodellene er preget av mye blank plastikk, har GX780R fått metalloverflater. Det er også kuttet ned på lysdioder, nå er dette begrenset til tastaturet.

Det er for øvrig SteelSeries som har utviklet tastaturdelen, der blant annet Windows-tasten er fjernet fra den venstre siden. Liker du ikke bakgrunnsbelysningen, som du for øvrig kan velge farge på selv, kan du også slå dette av.

Bakgrunnsbelyst tastatur fra SteelSeries.

I forhold til modellen du ser på bildene vil det ferdige produktet ha noen ytterligere kosmestiske forandringer. Blant disse er området mellom tastaturet og skjermen, som her er i blank plastikk. Vi kan også regne med visse forandringer i høyttaleroppsettet. MSI samarbeider med Dynaudio for god lyd på sine større bærbare.

Av inn- og utganger er HDMI, VGA, LAN, eSATA, og strøminntak plassert på maskinens bakside.

Spesifikasjonene er strengt tatt ennå ikke spikret, men den vil naturligvis ha en saftig Sandy Bridge-prosessor fra Intel, dugelig med RAM og to harddisker. Det er mulig at den vi få en SSD og en vanlig harddisk i stedet for det sedvanlige RAID 0-oppsettet.

Grafikkortet som til slutt skal inn i denne modellen trolig blir mobilversjonen av GeForce GTX 580 fra Nvidia, som da ennå ikke er lansert.

Når det gjelder tilgjengelighet på det kommende spillmonsteret blir vi forespeilet slutten av tredje kvartal, altså ut på høstparten.

Vi er på Facebook!
Les også
Her er de beste spillmaskinene
Les også
Hissige bærbare spillmaskiner
Les også
Lenovo G570
Les også
Bygg en topptrimmet spill-PC
Les også
Asus X52JV - En real folke-PC
Les også
Bygg en flott spill-PC
Les også
Bærbar PC med redningsplanke
Les også
Asus N73SV - En digg bærbar PC
Les også
En lekker Lamborghini
Les også
Gylne spilltider
Les også
Få PC-spill på fjernsynet
Les også
Få en super PC til under 6000 kroner
Les også
Superlett bærbar maskin
Les også
Liten kraftpakke fra Sony
annonse