Nyhet

– Slik blir tøffingutgaven av Galaxy S7

Nye opplysninger om Galaxy S7 Active skal ha dukket opp.

Samsungs seneste flaggskip Galaxy S7 fikk en særdeles varm mottakelse, inkludert uforbeholden trampeklapp her på verket. Derfor vekket det nok også en viss begeistring da det dukket opp sterke indikasjoner på at en «Active»-utgave av mobilen er på vei. Nå vet vi trolig mer om mobilen.

Nettstedet VentureBeat melder nemlig at tekniske spesifikasjoner til Galaxy S7 Active nylig ble lekket i forbindelse med den forestående lanseringen hos amerikanske AT&T.

Snapdragon 820

Når det gjelder innmaten ser det ut til at mobilen får en Snapdragon 820-brikke under panseret, som er det samme som den vanlige S7-modellen leveres med i USA og Kina. I Europa har Galaxy S7 som kjent Samsungs egen Exynos 8890-prosessor.

Samsung Galaxy S7 Active.

Ellers har Active-versjonen i likhet med den vanlige utgaven 4 GB minne og 32 GB lagringsplass. Skjermen blir på 5,1 tommer og får QHD-oppløsningen på 2560 x 1440 piksler.

Godt batteri

Som ventet jekkes batteristørrelsen litt opp, og skal ligge på respektable 4000 mAh. Hovedkameraet har en oppløsning på 12 megapiksler, mens frontkamera har 5 megapiksler, som er de samme tallene man finner på S7.

Designmessig vil mobilen som tidligere antydet ligne på forgjengeren S6 Active, med en hardfør, støt- og vannsikker innpakning og store, gummierte trykknapper i fronten. Den er imidlertid blitt litt tykkere, med en livvidde på 9,9 millimeter, mot 8,6 millimeter på S6 Active.

Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Nå har Samsung lansert et «smart» surfebrett: Slik ser den snodige innretningen ut »

(Via Phone Arena)

Les også
Her er hardhaus-versjonen av Galaxy S7
Les også
Samsung slipper snasen Batman-utgave av toppmodellen sin
Les også
Hvis disse Samsung Note 6-spesifikasjonene stemmer så kan vi glede oss
Les også
Galaxy S7 Active kan ha blitt avslørt ved et «uhell»
annonse