Til hovedinnhold

Galaxy S7 Active kan ha blitt avslørt ved et «uhell»

En mer solid versjon av Samsungs flaggskip skal være underveis.

Det er ikke lenge siden Samsung lansert sitt nyeste flaggskip Galaxy S7, og både Edge-utgaven og den flate versjonen fikk stående applaus av oss her på verket. Nå ser det ut til at en tredje utgave av mobilen allerede er på vei, nemlig Galaxy S7 Active.

Det er detektivarbeid fra nettstedet SamMobile som ligger bak avsløringen av den nye mobilen. Nettstedet oppdaget modellen i en lang liste over mobiler som støtter Samsungs «Level»-applikasjon for selskapets Bluetooth-tilbehør.

Mer hardfør innpakning

Dette er mer eller mindre som en bekreftelse å regne, selv om mobilen altså ikke er offisielt kunngjort av Samsung selv.

S7 Active får trolig samme innmat som vanlige Galaxy S7. Dette er Edge-utgaven.

Det foreligger naturlig nok derfor ingen spesifikasjoner om mobilen, men noe går nok an å gjette seg frem til. Først og fremst innebærer «Active»-navnet en mer solid innpakning og både vanntetthet og støtsikkerhet.

Som kjent er den vanlige utgaven av Galaxy S7 imidlertid allerede vanntett, så akkurat dette blir antakelig ikke den mest attraktive egenskapen ved Active-versjonen.

Trolig samme innmat som S7

Ellers er det sannsynlig at S7 Active får mer eller mindre samme innmat som på S7. Den forrige modellen Galaxy S6 Active hadde nemlig omtrent identiske spesifikasjoner som S6, med unntak av blant annet manglende fingeravtrykkleser og store, gummierte trykknapper i fronten.

S6 Active hadde også vesentlig større batteri enn S6, med en kapasitet på 3500 mAh, mot 2600 på de vanlige versjonene av mobilen. Hvilke forskjeller som vil gjelde for Galaxy S7 Active er imidlertid ennå uvisst, så det er ennå bare å vente på offisielle uttalelser fra Samsung.

Nok en versjon av S7 kan være underveis: Ifølge rykter har Samsung nemlig en «Galaxy S7 Mini» på gang »

Les også
Her er hardhaus-versjonen av Galaxy S7
Les også
– Slik blir tøffingutgaven av Galaxy S7
Les også
Samsung Galaxy S7 Edge: Samsungs nyeste flaggskip gir oss hakeslepp
Les også
Slik blir tøffingutgaven av Samsung Galaxy S6
annonse