Rykte

Hvis disse Samsung Note 6-spesifikasjonene stemmer så kan vi glede oss

Ryktes om utrolig innmat.

For bare et par dager siden kunne vi melde om nye rykter rundt Samsungs kommende proffmobil, Galaxy Note 6. På det tidspunktet var det vanntetthet og en mulig irisskanner det først og fremst var snakk om, og nå kan Pocket-lint melde om flere oppsiktsvekkende rykter.

Denne Weibo-posten skal visstnok fortelle oss en del om hvordan Galaxy Note 6 blir.

Ifølge brukeren ‹HQ_Vision» på det kinesiske nettsamfunnet Weibo skal Galaxy Note 6 nemlig lanseres i august, og få hele 8 GB arbeidsminne.

Videre hevdes det også at mobilen blir den første i verden med en splitter ny Qualcomm-brikke, nemlig toppmodellprosessoren Snapdragon 823. Dette skal være Qualcomms neste oppgraderte versjon av Snapdragon 820. Det skal sies at selskapet selv ikke har nevnt denne versjonen selv på noen som helst måte. Tre måneder fra ulansert Snapdragon til ferdig produkt skjer så å si aldri.

Skulle imidlertid ryktene stemme vil Note 6 definitivt kle betegnelsen «monstermobil» bedre enn noen annen mobil der ute.

Hvorvidt det er lurt å tro at en tilsynelatende tilfeldig forumbruker vet hva han snakker om er en annen ting.

Mye samme innmat som S7-mobilene

S7-generasjonen er spesielt lekker, og det lover godt også for Note 6 rent designmessig.

Innmaten ellers forventes å være mye av det samme som vi finner i Galaxy S7 og S7 Edge, noe som betyr et hovedkamera på 12 megapiksler og en Super-AMOLED-skjerm med 2 560 x 1 440 piksler. Skjermstørrelsen vil imidlertid etter sigende bli på 5,8 tommer, opp fra 5,7 tommer i den nåværende Note-modellen, Galaxy Note 5.

Note 5 kom aldri til Norge – kanskje Note 6 gjør det?

Ellers er det også ventet at Galaxy Note 6 blir vanntett, og får et design som vil minne svært om Galaxy S7 sitt. Det betyr isåfall glass på begge sider som buer svakt ut mot sidene, og en tynn aluminiumsramme.

et er også ventet at følgende blir på plass i Note 6:

  • Batteri: 3 500-4 000 mAh
  • Lagring: 64, 128 eller 256 GB + minnekort

For ordens skyld burde det også nevnes at vi tidligere har formidlet rykter om at Samsung muligens vil lansere Note 6 i to forskjellige versjoner, der den éne har en Snapdragon-brikke i 820-serien og den andre har en av Samsungs egenproduserte Exynos-brikker. Hva som blir enden på visa må vi vente og se til sommeren.

Det har også vært snakk om 6 GB minne, istedenfor 8 som det hevdes nå. Begge deler er i utgangspunktet mer enn tilstrekkelig i en mobil i dag.

En konseptdesigner ser for øvrig for seg at Note 6 blir seende ut som i videoen under, men slike konsepter stemmer vel egentlig aldri. Men forlokkende er det jo:

Les også testen vår av Samsungs nyeste flaggskip:
TEST: Galaxy S7 Edge gir oss hakeslepp »

(Kilde: Pocket-lint, Weibo, Sammobile)

Les også
Snapdragon 821 er avslørt, og ryktene sier at Galaxy Note 7 vil være først ut
Les også
Galaxy Note 7 kommer trolig til Europa – så mye vil den koste
Les også
Neste Galaxy Note får trolig Snapdragon 821-prosessor
Les også
Samsung hopper trolig over Galaxy Note 6 og går rett til Note 7
Les også
– Slik blir tøffingutgaven av Galaxy S7
Les også
Gigantiske Galaxy Note 6 får trolig en «Lite»-utgave
Les også
– Samsung Galaxy Note 6 får ny ladekontakt
annonse