Til hovedinnhold

Oppo med roterbart kamera snart i salg

Desemberlansering for Oppo N1 – også i Norge.

Oppo

Den kinesiske mobilprodusenten Oppo satser ikke lenger bare i Kina, men selger nå sine telefoner også i Norge og resten av Europa via sine nettsider Oppostyle.com.

I slutten av september lanserte selskapet smartmobilen Oppo N1, en telefon som skiller seg fra alle andre telefoner vi har sett på ett punkt: Den har et kamera som kan roteres 120 grader slik at samme kamera kan brukes både som hovedkamera og frontkamera. Dermed får du et kamera med 13 megapiksler oppløsning og blender f/2.0 uansett om du skal ta selvportretter eller bilder av noe annet.

Nå har Oppo annonsert på sine Google+-sider at Oppo N1 vil bli tilgjengelig for bestilling fra og med 10. desember.

Kameraet i telefonen er for øvrig utstyrt med to LED-lys; et vanlig lys for bilder tatt med kameraet i fremover-posisjon, og ett svakere og mer diffust LED-lys for bruk når du tar selvportrettbilder. Lysstyrken kan justeres via kameraprogramvaren.

Kameraet kan roteres.Foto: Oppo

Snapdragon 600 og Full HD

I tillegg til det roterbare kameraet på 13 megapiksler, byr den Android-baserte N1 på en 5,9 tommer stor skjerm med Full HD-oppløsning, et digert batteri på 3610 mAh, Snapdragon 600-brikkesettet og 2 GB RAM.

Oppo N1 blir altså tilgjengelig verden rundt fra og med 10. desember, og i Europa blir prisen på 449 euro (litt over 3700 kroner). Ved bestilling til Norge må du også regne inn merverdiavgift på 25 prosent.

Oppo annonserte for øvrig nylig at N1 også vil kunne bestilles med CyanogenMod, i stedet for den vanlige Android-varianten med Oppos menyer på toppen.

Vi har testet en tidligere Oppo-modell, Oppo Find 5 »

(Kilder: Oppo / Google+ via Engadget)

annonse