Til hovedinnhold

Nå kommer Samsungs GPS-mobil

Samsung
Samsung I550 har styrekule i stedet for styrepinne. (Foto: Marius Valle)

Nå kommer Samsungs GPS-mobil I550 til Norge. Telefonen ble lansert i september i fjor, men i oktober ble det klart at Samsung mente at I550 ikke var aktuell for Norge.

Les mer :
Les mer om Samsung I550 »
Les sniktitt på Samsung I550 »

Bakgrunnen for denne avgjørelsen forsto vi i Amobil like lite av som de fleste andre som ikke jobber i Samsungs markedsavdeling.

Godt nyttårsforsett

Før nyttår presenterte vi et sett med nyttårsforsetter Samsung burde ha, og ett av dem var at de må lansere de interessante modellene sine i Norge. Og gledelig nok ser det ut til at de har tenkt det samme.

Smarttelefon

I550 er nemlig en rimelig interessant GPS-mobil. Den er en fullblods smarttelefon, og er utstyrt med Nokias S60-operativsystem. I tillegg har den en diger 2,6 tommer stor skjerm, og en styrekule i stedet for styrepinne.

Telefonen har klassisk utforming, og er rimelig stor, men ikke spesielt tykk til å være en smarttelefon. Den er utstyrt med nesten alle teknologiene du trenger, blant annet super-3G og Bluetooth 2.0. I550 mangler imidlertid Wi-Fi.

Underholdning står også på agendaen. I550 er utstyrt med utgang for 3,5 millimeter minijack, slik at du kan koble til favoritthodesettet ditt. På baksiden av telefonen sitter et 3,2 megapikslers kamera med autofokus.

Vi har allerede prøvd den

Vi var allerede i fjor høst en tur i Korea for å se nærmere på blant annet Samsung I550, så telefonen er på ingen måte noen nyhet.

Les sniktitt på Samsung I550 »

Det er imidlertid nytt at telefonen har fått en pris på rundt 4000 kroner, og at den kommer i salg i april. GPS-programmet som leveres med telefonen er produsert av Navigon, og kommer med 10 dagers gratis bruk.

(Kilde: Pressemelding)

annonse