Nyhet

Dette er HTCs nye flaggskip

Evan Blass har lekket HTC U12 Plus.

Da vi testet HTCs toppmodell U11 i mai i fjor konkluderte vi med at det var en glimrende telefon, men siden den gang har det vært svært stille omkring oppfølgeren. Nå har vi omsider fått et bilde av telefonen, melder VentureBeat.

Den alltid trofaste lekkasjemakeren Evan Blass la nylig ut et bilde på Twitter av det som skal være HTC U11 Plus, og selv om bildet altså ikke er offisielt bekreftet er det som alltid god grunn til å feste troverdighet til bildet.

Telefonen ser ut til å følge den generelle trenden blant toppmodeller og får etter bildet å dømme et nesten rammeløst design. Ifølge en kilde Blass var i kontakt med blir skjermen seks tommer stor med QHD-oppløsning.

To kameraer i fronten

Ellers er det tydelig at telefonen får dobbelt selfie-kamera, noe vi også finner på HTCs nylig lanserte og fiffige U11 Eyes-modell. U12 Plus får imidlertid også dobbel kameraløsning på baksiden, i motsetning til forgjengeren U11. Hovedkameraene skal ha en oppløsning på 12 og 16 megapiksler, mens frontkameraene får 8 megapiksler.

Av andre spesifikasjoner får HTC U12 Plus kanskje ikke helt uventet en Snapdragon 845-brikke under panseret, i tillegg til 6 GB minne og enten 64 eller 128 GB lagringsplass. Batteriet skal ifølge Blass' lekkasje være på respektable 3420 mAh.

Som på både U11 og U11 Eyes får også det nye flaggskipet den såkalte Edge Sense-teknologien, som innebærer at du kan utføre ulike funksjoner ved å klemme på mobilen. U12 Plus skal visstnok få annen generasjon av denne teknologien, uten at det er helt hva de eventuelle forbedringene består i.

HTC U12 Plus, og formodentlig da også U12, skal ifølge Blass lanseres rundt begynnelsen av mai måned. Noe mer enn dette vet vi ennå ikke, men trolig vil HTC dele offisielle detaljer ganske snart.

Det finnes også en annen versjon av HTC U11: U11 Life byr på en uvanlig god kombinasjon av ytelse og design »

Les også
Huawei P Smart: Stor og fin skjerm, og den koster bare 2500 kroner
Les også
Galaxy S9 sies å være mye tregere enn iPhone X, men stemmer det?
Les også
Her kommer det endelig en oppdatert designmobil fra Sony
annonse