Tek.no

Nyhet

HTC slipper U11 Eyes – har massivt batteri og dobbelt selfie-kamera

Og som toppmodellen U11 kan du «klemme» den.

HTC
17 Jan 2018 06:00

HTCs toppmodell U11 hadde den spesielle egenskapen at den har berøringssensitive sider, en funksjon vi satte pris på i vår test. Som blant andre Android Central melder har HTC nå kunngjort en ny mobil med den samme egenskapen i en litt annen prisklasse, nemlig U11 Eyes.

HTC U11 Eyes har altså den samme Edge Sense-løsningen man finner i U11, som betyr at du kan utføre ulike funksjoner ved å klemme på mobilen, men i tillegg har den et knippe andre interessante egenskaper også.

For eksempel er mobilen utstyrt med to frontkameraer med en oppløsning på 5 megapiksler hver som skal gi deg skikkelig gode selfiebilder, blant annet med mulighet til å justere dybdeskarpheten også etter at bildet er tatt.

Nye HTC U11 Eyes.
HTC

Solid batteri

Frontkameraet på 12 megapiksler er akkurat det samme man finner på U11, et kamera som for øvrig har fått mye skryt, også i vår test her på verket.

Batteriet er også nevneverdig, med en kapasitet på respektable 3930 mAh, betydelig mer enn U11, som skilter med et batteri på 3000 mAh til sammenligning.

Ellers dreier det seg som sagt om en rimeligere mobil, som betyr at U11 Eyes har noe svakere innmat, men likevel ingenting å skamme seg over. Under panseret finner man en Snapdragon 652-brikke, 4 GB minne og 64 GB lagringsplass.

Skjermen er på 6 tommer med en oppløsning på 1080 x 2160, som betyr at skjermen opererer med det litt mer uvanlige størrelsesforholdet 18:9, eller 2:1 om du vil. IP67-sertifisering er også på plass.

HTC U11 Eyes skal legges ut for salg i Kina snart til en pris på 3000 yuan, cirka 3600 kroner. Det er ennå uvisst når den skal lanseres utenfor Asia og til hvilken pris.

HTC slapp endelig en ny versjon av sine Vive-VR-briller »

Les også
Nå kan du gi HTC U11 de «klemmefunksjonene» du selv vil
Les også
Dette er de nye bruksområdene for «klemmefunksjonen» på HTCs nye mobil
annonse

Les også