Til hovedinnhold

Ryktebørsen: – Datoen for Galaxy S4 er klar

Samsungs nye flaggskip er kun uker unna.

Amobil.no
Slik ser ett av flere designforslag til den nye telefonen ut. Designen stammer ikke fra Samsung selv. Foreløpig er det ukjent hvordan Galaxy S4 faktisk vil bli seende ut.

Ryktene omkring Samsung Galaxy S4 er i ferd med å ta av. Det har lenge vært ventet at Samsung ville velge en annen anledning enn mobilmessen i Barcelona til å vise frem den kommende toppmodellen. Nå kan datoen være spikret.

Nettstedet SamMobile hevder nemlig at Samsung vil kjøre et av sine Unpacked-arrangement den 15. mars, der Galaxy S4 vil bli avduket.

Les også: Sjekk denne Galaxy S4-en

Ønsker å legge press på Apple?

Foreløpig er det ikke kjent akkurat hvor i verden arrangementet går av stabelen, men ryktene vil ha det til at det vil foregå et sted i USA. I fjor ble Galaxy S III lansert i Earls Court Exhibition Centre i London.

Nettstedet Phandroid spekulerer i at USA-lanseringen kan skyldes at Samsung vil legge ekstra press på erkekonkurrenten Apple.

Les også: Xperia Z fra Sony er noe av det heftigste vi har sett

Åtte kjerner

Foreløpig er det helt ukjent akkurat hvilke spesifikasjoner det nye flaggskipet vil få, men igjen er det nok av rykter å ta av. En full-HD-skjerm på såvidt under 5 tommer og Samsungs nye systembrikke, Exynos 5 Octa, er blant nyhetene som ventes.

Den nye systembrikken er litt spesiell, ettersom den har hele åtte prosessorkjerner. De mange kjernene betyr ikke massive mengder kraft, men snarere at brikken skal være svært strømsnill. Fire av kjernene er kraftige saker som tar i når det trengs, mens telefonen putrer og går på de fire strømsnille kjernene når den ikke trenger allverdens med kraft.

Ifølge SamMobiles kilder vil Galaxy S4 komme i salg i løpet av april.

Les også: Test av Samsung Galaxy S III

(Kilder: gsmarena.com, phandroid.com, sammobile.com)

Mer om
annonse