Til hovedinnhold

Dette overvåkningskameraet tåler all slags vær og kan skremme bort tyver

Netgear har lansert ny, trådløs modell.

Netgear

Netgear er mest kjent for nettverksprodukter, men selskapet lager også trådløse overvåkningskameraer under merkenavnet Arlo, som vi tidligere har testet. Nå har Netgear lansert et nytt kamera som byr på et knippe nye egenskaper.

Arlo Pro, som den nye modellen heter, er som før et trådløst overvåkningskamera som kan kontrolleres via en egen mobilapp og som lagrer video i nettskyen.

Alt kontrolleres via en egen mobilapp.
Netgear

Tåler vær og vind

Denne gangen har Netgear imidlertid gjort kameraet skikkelig værbestandig i form av en IP65-sertifisering, som innebærer at kameraet både er helt støvsikkert og er godt beskyttet mot vannsprut.

Kameraet har ellers både mikrofon og høyttaler, og av andre finesser byr modellen også på 130-graders vidvinkelobjektiv og infrarødt nattsyn. Det kan også plugge det inn i en fysisk kontakt dersom du ikke ønsker å bruke det helt trådløst.

Alarm i basestasjonen

Det er også verdt å nevne at den medfølgende basestasjonen til Arlo Pro er utstyrt med en smart alarm som utløser en sirene på over 100 db om uvedkommende skulle befinne seg i området. Alarmen kan enten utløses via en bevegelsesesensor eller med lyd, og den kan utløses manuelt av brukeren selv.

Kameraet har en oppløsning på 1280 x 720 piksler, og et oppladbart batteri på 2440 mAh er også på plass. Netgear har ikke oppgitt batteritid, siden dette avhenger sterkt av bruken, temperatur og innstillinger.

Arlo kommer i ulike pakker avhengig av hvor mange kameraer du ønsker. Med bare kamera må du ut med 250 dollar, cirka 2000 kroner, mens pakken med fire kameraer koster 650 dollar, cirka 5200 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Les mer på produktsiden.

Panasonic har vist frem et ganske spesielt kamera: Det kan følge enkeltobjekter på egen hånd »

annonse