Netflix får Kinect-støtte

Den amerikanske filmstreamingtjenesten Netflix kommer med all sannsynlighet til Europa i nærmeste fremtid. Mens vi fremdeles venter på tjenesten her, har den fått en ny funksjon på sin Xbox 360-utgave – tilføyelsen av Kinect-støtte.

Kinect til Xbox 360 gjør brukeren i stand til å kontrollere navigasjon på skjermen via fysiske bevegelser som en enkel håndbevegelse, samt ved stemmebruk. Man kan dermed for eksempel bla gjennom filmsortimentet ved hjelp av hånda og fortelle Xboxen hvilken film man har lyst til å se.

Sjekk ut denne videoen for å se hvordan dette kan arte seg i praksis:

Eksklusivt tilbud

"Ved å integrere Kinect med Netflix på Xbox LIVE kan vi fortsette å forvandle måten folk opplever underholdning på i stuen," sier Pete Thompson, daglig leder i Xbox LIVE. "Siden lanseringen har Netflix alltid vært en av de mest populære tjenestene på Xbox LIVE, og vi er glade for å kunne tilby en helt ny måte å kontrollere denne opplevelsen på som ikke finnes noe annet sted."

Applikasjonen er tilgjengelig for amerikanske og canadiske brukere som har medlemskap i både Xbox LIVE Gold og Netflix. Tjenesten tilbyr tusenvis av TV-programmer og filmer, og nå kan man altså kontrollere dette ved å bare si noen ord eller å veive med hånda.

(Kilder: Engadget, pressemelding)

Les også
Netflix overgår TV-kanalene
Les også
NRK og TV 2 bekrefter Netflix-samtaler
Les også
– Xbox 360 blir din nye TV-boks
Les også
Nvidia 3D Vision kommer til nettvideo
Les også
Sonys musikktjeneste til PSP
Les også
Netflix kommer til Europa
Les også
Voddler vil innta TV-en
annonse