Nyhet

Voddler vil innta TV-en

Svenske Voddler har blitt kalt "Spotify for film" – og er en nettbasert tjeneste som lar deg streame filmer og TV-serier til PC-en. Nå ønsker svenskene å ekspandere tilbudet sitt til å også gjelde Smart TV-er.

På Voddler kan man se film gratis mot reklame på starten eller leie med priser fra 27 kroner. Nylig annonserte selskapet kompatibilitet med iPhone og iPad, og nå vil de fortsette å utvide tilbudet til å gjelde HDTV-er med Internett-funksjonalitet. Det går an å se Voddler på TV-en i dag, men ikke som en integrert tjeneste.

Utfordring

Innpass i Smart TV-markedet kan vise seg å bli vanskelig for Voddler, da Internett-systemene til produsentene er såpass forskjellige per dags dato. Det vil dermed bli en utfordring å finne ut hvor man skal begynne, men selskapet har nylig uttalt at dette er noe de vil satse kraftig på.

Smart TV-er har muligheten til å inkludere innebygde plattformer som nettopp Voddler, noe som vil gjøre det lettere og mer brukervennlig overfor forbrukerne. Men dette forutsetter at Voddler først kommer inn i markedet. Når dette vil skje er foreløpig uklart, da svenskene ikke har kommet med noen tidsantydning.

Ville du eventuelt brukt Voddler på din Smart TV? Er dette et godt tilbud og alternativ til fysiske lagringsformater? Diskuter gjerne i feltet under!

(Kilde: FlatpanelsDK)

Les også
Nå får du kjøpt filmer på Voddler
Les også
Voddler får bedre lyd
Les også
Voddler Plus lansert i Norge
Les også
Nå kan du kjøpe kanaler direkte med fjernkontrollen
Les også
Netflix får Kinect-støtte
Les også
Filmstudioer planlegger eksklusiv streamingtjeneste
Les også
Netflix kommer til Europa
Les også
Youtube vil vise Pulp Fiction
Les også
Film til folket!
Les også
Voddler på luften igjen
Les også
Voddler stenges etter angrep
annonse