Pixel-eiere melder om enda flere tekniske problemer med mobilen

Lyd- og kameraproblemer er visst ikke det eneste Googles nye telefon sliter med.

Pixel-telefonen til Google fikk mye skryt, også her på verket, men den siste tiden har det blitt meldt om diverse tekniske problemer med telefonen, slik som lyd- og kameratrøbbel. Nå ser Pixel ut til å være belemret med enda en irriterende feil.

Som blant andre 9to5google rapporterer melder flere brukere at Pixel-telefonen plutselig og vilkårlig fryser, noe som gjør telefonen ubrukelig i kortere perioder.

Ingen respons i flere minutter

Problemet beskrives blant annet av en rekke brukere i en lang tråd i Googles produktforum, og forekommer visstnok både på XL-versjonen og den vanlige utgaven av Pixel. Det arter seg på den måten at mobilen ikke responderer i alt fra noen sekunder til flere minutter.

Google Pixel.

Feilen ser ikke ut til å være knyttet til bestemte applikasjoner eller aktiviteter på telefonen, men kan skje når som helst. Noen opplever også at feilen inntreffer mens telefonen ligger i lommen, og oppdager feilen ved at folk ikke er i stand til å ringe til telefonen.

Det er uvisst hva som forårsaker problemet, og hvorvidt det er maskin- eller programvarerelatert. Noen brukere på Googles produktforum mener å ha sporet feilen tilbake til appen Family Locator – GPS Tracker, men Google selv har ikke kommentert saken offentlig ennå. Det er heller ikke kjent akkurat hvor omfattende problemet er.

Google har mer maskinvare på gang: Neste år skal selskapet slippe to smartklokker »

Les også
Pixel-problemene fortsetter: Nå opplever brukere trøbbel med mikrofonen
Les også
– Google Pixel 2 kommer i år
Les også
Nå meldes det om nok et problem med Googles Pixel-telefon
Les også
Pixel-eiere opplever trøbbel med lyden
Les også
Googles Pixel-telefon oppdateres
Les også
Kameraet på Googles Pixel-telefon har en irriterende feil
Les også
Så lenge holder Google Pixel ut i vannet, selv om den ikke er vanntett
Les også
Her er den - Googles nye Pixel-telefon
annonse