Til hovedinnhold

Pixel-eiere opplever trøbbel med lyden

Enda flere problemer med Googles telefon.

Eirik Helland Urke, Tek.no

Den første «ekte» Google-telefonen Pixel fikk mye skryt, men det har blitt rapportert om tekniske problemer med telefonen, blant annet med kameraet. Nå ser det også ut til at brukere opplever trøbbel med lyden på mobilen.

Nettstedet 9to5google melder om rapporter som har dukket opp på blant annet Reddit og Googles eget produktforum som indikerer at lyden på mobilen begynner å skurre og fuske når man spiller av videoer, hører på musikk på høy lydstyrke og kjører apper.

Ulike problemer

Problemet ser ut til å arte seg forskjellig fra bruker til bruker, men fellesnevneren er altså at lyden på mobilen ikke fungerer som den skal. For noen brukere gjelder problemet visstnok bare bestemte frekvenser.

Google Pixel.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

En Reddit-bruker skal ha byttet inn sin Pixel-telefon hele fem ganger, og alle eksemplarene skal ha hatt det samme problemet med lyden. Vedkommende lastet opp en YouTube-video som demonstrerer problemet, som arter seg som fordreid lydgjengivelse i en piano-applikasjon på telefonen.

Ifølge sjefen for Pixel-avdelingen i Googles produktforum er Google klar over meldingene, og skal nå være i ferd med å etterforske saken. Det er altså ennå uvisst akkurat hvor problemer ligger, og hvor mange som er rammet.

Under kan du se demonstrasjonsvideoen av problemet, som ble lastet opp av en Reddit-bruker.

Google lanserte nylig en ny app: Med Trusted Contacts skal du føle deg trygg overalt »

annonse