Til hovedinnhold

Først ute med spillkontroll til mobilen

På Mobile World Congress tidligere i år ble det presentert en spillkontroll som nærmest var en kopi av en Wii-Nunchuck, og som skulle gi deg en bedre spillopplevelse på mobilen. Utvikleren Zeemote håpet på den tid at de ville inngå et samarbeid med en av mobilprodusentene, og nå ser det ut til at nettopp det har skjedd.

Sony Ericsson vil nemlig inkludere Zeemotes spillkontroll – kalt Jsi – i salgspakkene på den kommende mobilen W760i i Nederland denne høsten, ifølge Reghardware.co.uk. Det er foreløpig uvisst hvorvidt dette også gjelder for de norske Sony Ericsson-mobilene.

Trådløs Nunchuck

Hvis du har spilt Wii, kjenner du sannsynligvis også til Nunchuck-kontrollen som brukes i enkelte spill. I likhet med denne kontrollen har også Jsi en joystick som du styrer med tommelen, i tillegg til noen få knapper.

Jsi-kontrollen går på to AAA-batterier og sammenkoblingen med mobiltelefonen skjer via Bluetooth. Kontrollen veier kun 47 gram, men det er likevel en ulempe for mange å måtte ha med deg en ekstra dings i lomma.

Mer om
annonse