Til hovedinnhold

Se Iphones nye superspill

Nokia har i årevis satset enorme penger på sin mobile spillplattform N-Gage, som nå står frem i ny fasong. Apple slapp på sin side sin første mobiltelefon i fjor sommer. Nå kommer imidlertid spill som tyder på at de kan ta opp kampen med N-Gage.
Viser stort potensial
For utviklingsmiljøet til Apple Iphone er tydeligvis såpass stort og ikke minst kompetent at spillene allerede virker konkurransedyktige. Det har nemlig dukket opp en spillbar demo av et bilspill til Iphone som viser stort potensial.
Spillet Raging Thunder er tydeligvis i en tidlig utviklingsversjon, og det fungerer langt fra prikkfritt. Allikevel er grafikken og styringsmulighetene såpass imponerende at det får oss til å vente i spenning på det som kan dukke opp om noen måneder, når utviklingen til telefonen har kommet enda lenger.
Noen problemer
Hvorvidt Raging Tunder utnytter de nye mulighetene som Apples utviklingsverktøy gir er ukjent, men det tar i hvert fall i bruk Open GL 3D-grafikk. Dette gjør resultatet langt bedre enn spillene som tidligere har kommet til denne mobiltelefonen.
Vi har så vidt testet spillet, og må innrømme at et er lite faktisk spillbarhet i Raging Thunder. Det er imidlertid en imponerende oppvisning i 3D-mulighetene med denne mobilen.
Raging Thunder fungerer kun på opplåste mobiltelefoner fra Apple og det er også svært ustabilt. Vi opplevde at vi måtte slå av og på mobiltelefonen etter bruk.
Se video av spillet under.

Mer om
annonse