Til hovedinnhold

Spillprogram på nye Nokia-mobiler

Et mobilspill kan være en morsom måte å slå i hjel tiden dersom du kjeder seg, for eksempel på toget eller hvis du venter på noen. Nokias spillplattform N-Gage gir deg muligheten til å kjøpe kjente spill som The Sims 2, Fifa 08 og Brothers in Arms som har bedre grafikk enn vanlige mobilspill.

Til nå har N-Gage bare vært tilgjengelig på noen få modeller i Nokias N-serie, men nå kommer spillplattformen også til tre nye modeller.

N-Gage på Nokias nye flaggskip

Etterfølgeren til den populære Nokia-mobilen N95 kommer til høsten, og den vil også ha støtte for N-Gage, ifølge nettsidene til Nokias spillplattform. Nokia N96, som er navnet på det nye flaggskipet, ble lansert tidligere i år på 3GSM World Congress.

Denne mobilen har blitt omtalt som et multimediamonster, og det er derfor ingen overraskelse at N-Gage blir å finne på N96.

Nokia Xpress Music-serien

Det som imidlertid er noe overraskende er at den nye Nokia-mobilen Xpress Music 5320 også vil få støtte for N-Gage. Det blir i så fall den første mobilen som ikke er i N-serien til Nokia som får denne spillplattformen.

Denne mobilen blir å finne i butikkene til høsten.

Andre mobiler med N-Gage.

Til nå har N-Gage-spill bare vært inkludert på modellene N95, N81 og N82. I tillegg til N96 og Xpress Music 5320 har også den nye modellen N78 støtte for N-Gage. Dersom du har kjøpt en N78 er imidlertid ikke N-Gage forhåndsinstallert.

Det vil tilsynelatende også bli mulig å oppgradere de eldre modellene N73, N93 og N93i slik at du også kan spille N-Gage-spill dersom du har en av disse mobilene. N-Gage-spillene koster penger, men du har mulighet til å laste ned prøveversjoner av spillene.

annonse