Nyhet

Bli kulest i gata med Boompack

Dette er en kombinert ryggsekk og stereoanlegg.

På 80- og 90-tallet gikk de tøffeste av de tøffe rundt med en Boombox på skulderen, mens den hippeste og barskeste musikken dundret løs fra høyttalerne.

Deretter fikk alle seg Discman, iPod og smarttelefoner, og Boomboxen forsvant – inntil nå. Den italienske designeren Massimo Battaglia har nemlig kommet opp med dette spenstige konseptet: En kombinert ryggsekk og stereoanlegg ved navn Boompack.

Lys og lyd

Boompacken ser kul ut.Foto: Givingshape

Boompacken er altså en ryggsekk og musikkanlegg i ett, med åtte høyttalere og en kraft på 100 watt for å fyre løs med musikken. Sekken kommer med et oppladbart batteri som klarer å holde gatefesten gående i opptil seks timer.

En annen stilig egenskap ved sekken er en liten projektor som kan lyse opp alle rom og lokaler til et lite diskotek – og dermed er både stemning og musikk i boks for festen.

Spiller ikke kassetter

Boompacken er nok ikke så retro at den kjører kassetter og CD-er, men kommer i stedet utstyrt med et minne på 32 GB og plass til SD-kort for enda mer innhold. Bluetooth og USB-tilkoblinger er selvsagt på plass.

Videre er det en dokkingstasjon til smarttelefoner på den robuste og værtette ryggsekken, samt en radiokontroll for å synkronisere sekken med andre Boompacker i nærheten – slik at de kan spille av samme låt.

Boompacken er dessverre bare et konsept foreløpig, men alle produkter har tross alt startet som en idé.

Vil du se flere bilder og lese mer om de tekniske spesifikasjonene? Ta en titt på hjemmesiden til designer Massimo Battaglia på Givingshape.it.

Vil du heller bare ha en svindyr høyttaler?
Sjekk ut denne rå høyttaleren for Onkel Skrue »

(Kilder: Givingshape via Übergizmo)

Lik oss på Facebook du også.

Les også
Her er de nye spill-hodetelefonene til Monster
Les også
Libratone Live: Suveren lyd i lekker innpakning
Les også
Denne høyttaleren endrer form
Les også
Logitech Mini Boombox: Minihøyttaler med trøkk
Les også
Rå høyttaler for Onkel Skrue
annonse