Til hovedinnhold

Denne høyttaleren endrer form

Passer inn der andre lydanlegg sliter i hjemmet.

DBEST

De fleste hjem og stuer er ikke spesialtilpasset hjemmekino- og lydanlegg. Her er et lite høyttalersystem som omgår dette problemet ved å endre form etter ditt behov.

Transformative er navnet på det Bluetooth-baserte høyttaleranlegget fra det britiske selskapet DBEST. Produktet består av tre deler: En statisk midtdel med en OLED-skjerm, og to høyttalerdeler av det mer fleksible slaget. De kan nemlig rotere opptil 180 grader, slik at du kan justere systemet etter praktisk eller stilistisk behov.

Fleksibilitet er nøkkelordet for Transformative, som kan passe inn på steder der ordinære høyttalere ikke hadde trivdes like godt.

Her er noen av stillingene du kan få ut av Transformative.Foto: DBEST

Tar det meste

På den mer tekniske siden kan vi nevne at Transformative er kompatibel med Bluetooth 2.1 og har en standard 3,5-mm-utgang. I tillegg har produktet mini-USB, og med alt dette på lager kan det ta de fleste enheter fra smarttelefoner og nettbrett til spillkonsoller og PC-er.

I tillegg til å være fleksibel, er Transformative også utholdende. De oppladbare batteriene kan lades i 3 – 4 timer før de driver høyttalersystemet i over 25 timer.

Liten og lett

Høyttaleranlegget er designet for å være fleksibelt, men også portabelt. Det kommer utstyrt med sin egen lille reisepose og medfølgende kabler. Vekten er på 0,55 kg, og størrelsen er på 173 mm i dybden og 48 mm i høyden, mens lengden varierer.

Transformative er ute på diverse utenlandske nettbutikker akkurat nå, og har en veiledende pris på 250 dollar, eller godt over 1400 kroner. Prisen blir høyere i Norge.

I videoen nedenfor kan du se en liten presentasjon av den unike høyttaleren:

(Kilde: Digital Trends)

annonse