Til hovedinnhold

Nå er den menneskelige appen lansert

I dag lanserer Telenor djuice det de kaller verdens første menneskelige mobilapplikasjon. The Human App er ifølge selskapet en verdensnyhet som hjelper deg å løse hverdagsutfordringer helt gratis.

Det hele går ut på at du laster ned en applikasjon til mobiler eller nettbrett med Android OS eller iOS. Med denne applikasjonen kan du legge inn et oppdrag og håpe på at den menneskelige applikasjonen kommer for å hjelpe akkurat deg med din utfordring.

Mange funksjoner

En del av hele reklamekampanjen har vært å få inn den rette mobilapplikasjonen. Hele 700 personer søkte på stillingen, men vinneren av denne sommerjobben ble Silje Urke Antonsen (21).

– Hun er noe så sjeldent som en menneskekjenner med god teknisk forståelse, løsningsorientering, praktiske ferdigheter og en god dose sjarm. Vi tør faktisk påstå at hun nesten kan brukes til alt, sier June Paulsen, leder i djuice Norge.

I tillegg kommer Antonsen til å ha mulighet til å tilkalle eksperthjelp, slik at The Human App skal være istand til å løse enda flere oppgaver.

The Human App har dekning i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. Du kan se hvor hun befinner seg ved hjelp av applikasjonen på mobilen din, og i tillegg kan du se live-video når problemer skal løses.

(Kilde: pressemelding)

annonse