Nyhet

Spotify kommer til Iphone

Det er Computer Sweden som nå kan fortelle at testingen av Spotify til Iphone er i full gang. Vår søsterpublikasjon Teknofil.no har testet den nye tjenesten flere ganger og skamroser tjenesten, i likhet med mange andre.
Spennende tjeneste
Musikktjenesten ser ut til å revolusjonere bransjen der den tilbyr et enormt antall sanger, raskt søkbart og raskt tilgjengelig. Til forskjell fra tjenester som Itunes, og andre tradisjonelle musikkbutikker er det ikke her snakk om nedlasting av musikk. Spotify streamer musikken direkte til maskinen din.
Mange har påpekt at Spotify siden lanseringen har manglet en mobil applikasjon for å kunne gjøre nedlasting av musikk overflødig. At selskapet nå jobber med dette er selvsagt gledelig, selv om de har en liten utfordring i forhold til nedlasting av data og kostnadene forbundet med dette.
Iphone-versjon fungerer
Hos Spotify vil de ikke avsløre hvor langt de har kommet med en mobilversjon av sitt program, men sier de har planer om slike løsninger.
- I dag fokuserer vi på å lage et strålende produkt til datamaskiner, men når tiden er rett kommer vi til å se nærmere på en løsning som fungerer bra på mobilen også, sier pressetalskvinne Sophia Bendz hos Spotify til Computer Sweden.
Spotify skal uansett ha laget en funksjonell Spotify-verjon til Iphone som noen heldige allerede skal være i gang med å teste. Spørsmålet nå er jo hvorvidt Apple i det hele tatt vil la Spotify få lov til å slippe sin applikasjon på Appstore. Apple har jo tradisjon for å sensurere alt innhold som kan true selskapets egne inntekter på ulike områder.

Les også
Spotify på iPhone sluker megabytes
Les også
Se demo av Spotify på mobilen
Les også
Spotify snart på mobiler og spillkonsoller?
Les også
Musikkbutikk på mobilen – funker det?
Les også
Nokia Applications introduseres snart
Les også
Mobilversjon av Spotify under utvikling
Les også
Kraftig nedtur for Apple
Les også
Mobilen tar over musikkmarkedet
Les også
Itunes direkte på Iphone
Les også
Iphone 3G åpnet for alle
Les også
Hør våre julefavoritter på Spotify
Les også
Interessen for Iphone er dalende
Les også
Suksess uten markedsføring
Les også
Milepæl for Appstore
Les også
Billigere musikk på Iphone
annonse