Til hovedinnhold

Smart Samsung med OLED-skjerm

Sagt på en enklere måte – Samsung leverer en mobiltelefon med samme operativsystem og plattform som Nokia N95. Skjermstørrelsen er også den samme, mem Samsung benytter en annen teknologi som gir klarere  skjerm.
Dessuten er telefonen atskillig slankere enn sin fetter fra Nokia. Samsung i7110 kommer med deksler i børstet metall og er bare 1,2 cm tykk. Likevel har den 5-megapiksler kamera, GPS, WLAN og de andre funksjonene vi kjenner fra Nokia N95.
DivX
Men Samsung har tatt konseptet et stykke videre, og inkluderer langt mer multimediastøtte enn Nokia N95. Blant annet har den støtte for avspilling av DivX-filmer, det vanligste formatet for fildeling av film på Internett, og mulighet for videoopptak med 120 bilder per sekund.
Telefonen har også innbygget FM-sender, så lyden kan overføres til høyttalerene i bilen eller til en radio med FM-mottaker.
Samsung 7110i har et internminne på 50 MB. Det er ikke stort på en multimediemobil, men kan utvides med minnekort opp til 16 GB. Den har også DLNA for overføring av innhold til kompatible enheter (ny standard for deling av multimedia).

For pratesyke

Batterikapasiteten imponerer – i alle fall på papiret. I følge spesifikasjonene skal du nemlig kunne ha telefonen på i 427 timer, mens taletiden er oppgitt til utrolige 11 timer.

Telefonen lanseres i London i dag, men vil ikke være i salg før neste år. Noen pris er ikke oppgitt.

Mer om
annonse