Forhåndsbestill Magic i dag

Nå skriver mobil.se at den lenge etterlengtede Android-telefonen HTC Magic er klar for forhåndsbestilling hos svenske Tre. Dermed nærmer det seg avmarsj for den første Google-telefonen i Sverige.
Også i Norge er det like om hjørnet for slagsstart av HTC Magic. Det har vært mye fram og tilbake om når og eventuelt om Magic ville komme til Norge i det hele tatt, men nå forteller Pål Marius Christiansen i HTC Norge at det ligger veldig godt an for Magic.

Noen uker

- Det nærmer seg veldig nå, det er nok realistisk å forvente at Magic vil komme på det norske markedet i løpet av noen uker, sier Christiansen.
Han røper også at Magic ikke kommer til å være låst til noen spesiell operatør. Du må likevel kjøpe telefonen med et abonnement, men det vil da være en rekke ulike operatører å velge mellom.
Her kan du lese mer om HTC Magic. Har du en annen HTC-mobil, kan du også sjekke om det finnes nye oppdateringer for din modell.

I mange butikker

En del norske nettbutikker har allerede begynt å ta forhåndsbestillinger på Magic. Det gjelder for eksempel for Telenor, Chess, Komplett, Mpx. Netshop, Amentio, PCkiosken, Idédata og Mytrendphone.
Den laveste utsalgsprisen vi foreløpig har klart å finne er hos Chess, med en kontantpris på 2449 kroner med et utvalg av Chess-abonnement. Her kommer imidlertid ett års nedbetaling på 149 kroner i måneden i tillegg, så da havner man jo på 4237 kroner bare for telefonen. Så tilkommer også  abonnementprisene.
Dermed betaler du faktisk mindre for selve telefonen om du kjøper den med Telenor Bedrift Proff som skal ha utsalgspriser fra 2999 kroner for telefonen. Da vil det også komme abonnementspriser i tillegg.

Les også
Sniktitt på Samsung I7500 Android
Les også
Her er din neste mobiltelefon
Les også
HTCs Android-mobil til Norge
Les også
HTC Android ut i det blå
Les også
Google-mobil til Norge
Mer om
annonse