HTCs Android-mobil til Norge

For et par uker siden kunne Samsung annonsere at deres I7500 ville komme til Norge i september. Da kunne det et øyeblikk virke som om det ville være den første Android-mobilen i Norge.

Nå har imidlertid HTC annonserte at deres Android-mobil Magic vil bli den første. Uten å komme med noen offisiell dato for når den skal dukke opp i butikken lover de allikevel at det vil være den første Android-mobilen her i landet.


- Vi er stolte over å annonsere HTC Magic som den første Android-mobil på det nordiske markedet. HTC Magic innlemmer design og nyskapning som HTC er berømt for, med den kraftige internettopplevelsen levert av Android-plattformen, nordisk salgs- og markedsføringsdirektør Peter Frølund i HTC.
Kan minne om Iphone
Android-plattformen har seilet opp som en utfordrer til Apples Iphone, med stor trykksensitiv skjerm, fokus på internett og egen butikk. For den åpne plattformen, som er støttet av en lang rekke mobilaktører, har startet Android Market. Der kan brukerne kjøpe og laste ned spill og programmer innenfor en lang rekke kategorier.


Mange andre områder i verden har allerede hatt tilgang til den første såkalte Google-mobilen i lang tid, men i løpet av kort tid skal den da også komme til Norge. På nettsidene om telefonen står det at den vil bli lansert veldig snart, noe som forhåpentligvis betyr før sommerferien. Prisen er imidlertid kjent, med en veiledende utsalgspris på 4 750 kroner.
Dette er innholdet
Telefonen er utstyrt med både 3G og turbo-3G, samt støtte for trådløst nett og Bluetooth 2.0. Kameraet er på 3,2 megapiksler og skjermen på 3,2 tommer har en oppløsning på 320 x 480 punkter. Samtidig har den også innebygd GPS.
Vekten er på 119 gram og størrelsen på 113 x 55 x 14 millimeter. Den har en taletid på opptil 400 minutter og en standbytid på opptil 660 timer. 
Se de fulle spesifikasjonene på nettsidene til HTC.

Les også
Her er din neste mobiltelefon
Les også
Forhåndsbestill Magic i dag
Les også
Spionbilder av HTC Hero
Les også
HTC Android ut i det blå
Les også
Google-mobil til Norge
Mer om
annonse