Dette er Razers nye og kompakte Bluetooth-høyttaler

«Leviathan Mini» skal levere solid lyd på farten.

Det begynner å bli mange alternativer å velge mellom innen Bluetooth-høyttalere, og nå har den kjente spillutstyr-produsenten Razer avduket nok et tilskudd på denne fronten. Leviathan Mini er navnet på selskapets nye, bærbare Bluetooth-rakker.

Leviathan er en kompakt liten sak med ytre mål på bare 18,5 cm x 5,4 cm x 5,5 cm og en vekt på 538 gram.

Innebygget mikrofon

Av andre tekniske spesifikasjoner byr høyttaleren på to drivere på 45 millimeter med neodymium-magneter, en samlet effekt på 24 watt og impedans på 4 Ohm. Den opererer med et frekvensområde på 20 Hz - 20 kHz.

Leviathan Mini.

Batteriet har en kapasitet på 2600 mAh, som ifølge Razer skal gi rundt 10 timers bruk, og ladetiden ligger på cirka fire timer. Bluetooth-rekkevidden til høyttaleren er på cirka 10 meter. Leviathan Mini byr også på innebygget mikrofon, slik at du kan bruke den som høyttalertelefon.

Koster rundt 2000 kroner

Høyttaleren skal lanseres globalt i løpet av januar neste år, men uten en mer spesifikk dato. Prisen vil ligge på 200 euro, som tilsvarer cirka 1900 kroner med dagens kurs. Hva den vil ende opp med å koste her til lands er ikke kjent.

Den nye Bluetooth-høyttaleren er for øvrig ikke det første Leviathan-produktet fra Razer. Tidligere i år lanserte selskapet sin første lydplanke Leviathan 5.1, en vesentlig større sak som vi ga gode skussmål i vår anmeldelse.

Her er et annet godt alternativ innen Bluetooth-høyttalere: Bose SoundLink Mini 2 er en knøttliten høyttaler med knallgod lyd »

(Via Ubergizmo)

Les også
Razer Blade Stealth skal være «den ultimate ultrabooken»
Les også
Denne smarthøyttaleren med skjerm holder full kontroll i hjemmet
Les også
Bose SoundLink Mini 2: Bitteliten høyttaler med knallgod lyd
Les også
Razer Leviathan 5.1: Kompakt løsning med mye lyd
annonse