Til hovedinnhold

Grundig med alternativ til OLED

Skal koste vesentlig mindre enn OLED.

Hardware/Berlin: Det er ikke alle som sverger til OLED. Grundig kunne nemlig vise oss en prototype på et annet panel, som skulle være som en mellomting mellom LCD-LED og OLED.

Super Color LED er navnet du skal merke deg. Der får du nemlig flere av OLEDs egenskaper, uten at du trenger bevege deg over på fersk teknologi eller betale i dyre dommer.

Det vi fikk se så helt greit ut. Kontrastene var gode og det var et smell i bildet. Likevel holder vi rent bildemessig en solid knapp på OLED. Det som hadde vært mest spennende var å få sammenligne bildet mot en ren LED-LCD.

I første omgang blir det et panel på 55 tommer som dukker opp, men deretter er veien åpen. Når det gjelder omtrentlig prisområde så hadde ikke Grundig så mye informasjon ennå, annet enn at prisen skal nemlig være vesentlig lavere enn OLED, men likevel hakket over LED-TV-er.

Så gjenstår det å se da, om Super Color LED finner veien ut på markedet.

Viser også frem en prototype på 4K

Det var ikke bare Super Color LED vi fant bortgjemt hos Grundig. Også en prototype på 4K var på plass. Men denne var det dessverre fryktelig lite informasjon om, uansett, Grundig er så absolutt med på 4K-kjøret.

annonse