Nyhet

Fitbit trekker utslett-armbånd

Alle som vil får pengene tilbake.

Etter gjentatte rapporter om at brukerne får brannsår-liknende utslett av treningsarmbåndet Fitbit Force, har selskapet valgt å trekke Fitbit Force fra markedet og stanse alt salg.

Kjøpere som ønsker å returnere Fitbit Force, vil få hele kjøpesummen refundert.

Så langt har 1,7 prosent av Fitbit Force-brukerne rapportert om en eller annen form for utslett eller hudirritasjon.

Test: Fitbit Flex

Tilbyr pengene tilbake

Ifølge produsentene skal det dreie seg om en form for kontaktallergi. De tror brukerne både kan ha reagert på nikkel i stållegeringen produktet bruker, og på materialer brukt i reima eller i limet brukt i monteringsprosessen.

– Til Force-fellesskapet kan vi berolige dere med at vi jobber med en ny generasjon armbånd. Nyheter om dette kommer snart, sier Fitbit-gründer James Park i en pressemelding.

Fitbit Force er i likhet med andre treningsarmbånd en slags avansert skritteller som kan måle både antall skritt, hvor langt du har gått eller løpt, hvor mange kalorier du har brukt, og hvor mange minutter du har vært aktiv i løpet av dagen.

Om natten vil armbåndet registrere hvor godt du sover, og det vil kunne vekke deg opp med vibrasjoner – slik at den som eventuelt måtte ligge ved siden av deg i sengen ikke også vekkes opp.

Les mer: Fitbit-brukere får utslett

Kilde: (WP Central)

Les også
Samsung med ny satsning på smartarmbånd
Les også
Fitbit-brukere får utslett
Les også
Ha-på-dingser årets store teknotrend på CES
Les også
Billig treningsdings kan hjelpe hjertepasienter
annonse