Nyhet

Nå kan du få et bedre batteri til din Samsung Galaxy S2

Ny batteripakke gir ekstra krefter til den populære mobilen.

Telefonen til høyre har 20 prosent mer kraft, og er litt tykkere enn standardversjonen.
Ved første øyekast er det lite som skiller de to. Ekstrabatteriet sitter på telefonen til høyre i bildet.
Batteriet nederst gjør telefonen 8 gram tyngre.

Samsung Galaxy S2 er solgt i mer enn ti millioner eksemplarer, hvilket skulle tilsi at noe over ti millioner mennesker gjerne skulle hatt litt mer batterikapasitet på Galaxy S2-mobilene sine.

Det får du nå, om du er villig til å bruke 269 kroner (Cdon.no) på Samsungs nye batteripakke til Galaxy S2.

Batteripakken inneholder et batteri på 2000 mAh og et ekstra bakdeksel tilpasset batteriet. Originalbatteriet har en kapasitet på 1650 mAh, så vi snakker ikke om noen mangedobling av batterilevetiden. Men om originalbatteriet varer i 16,5 timer, vil telefonen med det nye batteriet vare i 20 timer.

Bruker du telefonen mye kan det nye batteriet gi ekstrakreftene som får telefonen til å holde gjennom hele dagen. Om ikke det fremdeles ikke er nok, så har du jo originalbatteriet i reserve.

Ingen pukkelrygg

Samsung Galaxy S2 er i utgangspunktet en slank og lekker mobiltelefon, og det er nok mange som vil kvie seg for å sette inn et batteri som ødelegger telefonens design. Telefonen blir da også en anelse tykkere med 2000 mAh-batteriet, men ikke så mye at vi umiddelbart legger merke til det.

Med det “tykke” batteriet på plass ser telefonen fremdeles slank ut. Mens den før var litt tykkere nederst enn øverst, er telefonen nå omtrent like tykk hele veien. Totalvekten på telefonen øker med ca 8 gram.

Back in black

Foreløpig er det bare eiere av den svarte varianten som kan få ekstra kraftig batteri, med mindre du er villig til å ha et svart lokk bak på din hvite Samsung Galaxy S2. En variant med hvitt ekstradeksel skal komme i slutten av oktober.

Les også
- Android 2.3.6 på vei til Galaxy S II
Les også
Toppmodellen har fått superkrefter
Les også
Her er nettbrettet Samsung måtte fjerne
Les også
Dette kan være Samsung Galaxy S III
Les også
Galaxy S II får konkurranse
Les også
Samsung Galaxy S II
annonse