Til hovedinnhold

Dette kan være Samsung Galaxy S III

Snikbilder viser hva som kan være Samsungs neste flaggskip.

I forige uke lekket en liste som angivelig navnga alle Samsungs kommende 2011-mobiler. Samsung var raskt ute med en pressemelding som mente listen var unøyaktig, og trodde med det at saken ville ligge død.

Slik ble det ei, og nå har bilder av det som kan være arvtageren til Samsung Galaxy S II lekket ut.

Enda heftigere innmat

Telefonen har kodenavnet Celox, og skulle informasjonen stemme kan dette bli et virkelig monster av en mobil. Telefonen overgår nemlig dagens Samsung Galaxy S II på de fleste punkter, på både utsiden å innsiden.

Utsiden prydes av en 4,5-tommers Super AMOLED Plus-skjerm, mens på innsiden surrer en 1,5 GHz tokjerners Snapdragon-prosessor fra Qualcomm. Telefonen vil i tillegg ha LTE, eller 4G, som vil la den surfe opp til 100 ganger raskere enn det dagens telefoner kan gjøre på 3G-nettet. Her i Norge er det bare Netcom som har et 4G-nett i de største byene, mens Telenor satser på en landsdekkende utrulling av teknologien i 2012.

Les også: Her gir Netcom deg 4G-dekning

Lansering neste måned?

I tillegg vil mobilen kjøre nyeste utgave av Gingerbread. Den vil ha et 8-megapikselkamera på baksiden, mens forsiden vil få et kamera på 1,3 megapiksel-oppløsning. Galaxy S III vil angivelig også få 16 GB lagringsplass, og 1 GB arbeidsminne.

Ifølge den koreanske bloggen kan telefonen bli vist frem og lansert på den gigantiske forbrukerelektronikkmessen IFA i Berlin i begynnelsen av september.

Vi vil selvfølgelig være på plass på messen, og rapportere alt vi ser.

Les også: iPhone med 4G allerede under testing.

(Kilde: Android Authority

annonse