Til hovedinnhold

I dag får du bedre iPhone

Apple slipper i dag en ny utgave av iOS, operativsystemet som blant annet brukes i IPhone og iPod Touch. Vi har nå kommet til versjon 4.1.

Oppgraderingen skal komme i løpet av ettermiddagen. For å installere plugger du din iPhone eller iPod Touch til datamaskinen, starter iTunes og trykker på "Søk etter oppdateringer".

Neste utgave av det populære operativsystemet vil få mulighet til å ta såkalte HDR-foto, som gir sterkere og klarere farger. Dette skjer ved at kameraet tar tre bilder på rad i forskjellige eksponeringer.

Vi får også endelig se Game Center, som er Apples løsning for å spille flere mot hverandre. Her kan du for eksempel invitere venner til å spille et spill sammen med deg, eller finne andre spillere på ditt ferdighetsnivå. Med andre ord mye av det samme som Xbox Live er for Xbox.

Fikset feil

Ifølge Steve Jobs skal versjon 4.1 ha løst en rekke av problemene iPhone 4 har slitt med.  Bluetooth skal være mer stabilt, og problemet med ansiktssensoren som skrur på skjermen under samtaler skal også være løst.
Den nye versjonen skal også kjøre mye raskere på iPhone 3G, noe som burde være en velkommen nyhet for de som har fått treg telefon etter å ha oppdatert til iOS 4.
Her kan du se hvor mye raskere iPhone 3G blir.

Mer om
annonse