Til hovedinnhold

– Microsoft Surface Pro 3 blir lynrask

Ingen kommentar fra Microsoft.

Vegar Jansen, Hardware.no

Detaljer rundt den kommende Microsoft Surface Pro 3 har begynt å dukke opp på nett. Ifølge nettstedet Windows Phone Central er det ikke nødvendigvis snakk om en etterfølger til Surface Pro 2, men potensielt en modell som skal eksistere side om side med dagens modell.

Totalt er det snakk om fem ulike modeller av Surface Pro 3, om vi skal tro Windows Phone Central rett. De ulike modellene som kommer hevdes å ha følgende spesifikasjoner:

  • Intel Core i3-basert enhet, med fire gigabyte minne og 64 gigabyte med lagrinskapasitet. Denne prissettes rundt 4750 kroner.
  • Intel Core i5-basert enhet, med fire gigabyte minne og 128 gigabyte med lagrinskapasitet. Denne prissettes rundt 5900 kroner.
  • Intel Core i5-basert enhet, med åtte gigabyte minne og 256 gigabyte med lagrinskapasitet. Denne prissettes rundt 7700 kroner.
  • Intel Core i7-basert enhet, med åtte gigabyte minne og 256 gigabyte med lagrinskapasitet. Denne prissettes rundt 9200 kroner.
  • Intel Core i7-basert enhet, med åtte gigabyte minne og 512 gigabyte med lagrinskapasitet. Denne prissettes rundt 11 500 kroner.

Blir den større enn Pro 2?

Surface 3 skal ifølge ryktene være en litt større enhet enn Surface Pro 2, trolig snakker vi om en tolvtommers enhet, med blant annet smalere ramme rundt panelet enn det vi finner på Surface Pro 2.

Detaljene rundt nøyaktige fysiske størrelser, og ikke minst vekt, er fremdeles usikre.

Vi hørte med Microsoft Norge, men de hadde ikke mulighet til å gi en kommentar. Dog skal de holde en pressekonferanse i morgen ettermiddag norsk tid, og da er det mulig vi får sett en ny Surface.

Sett gjerne opp et gratis pris- eller lagervarsel via prisguiden, så får du en e-post så snart produktet har fått en pris eller er tilgjengelig.

Surface Pro 2 fikk anbefaltstempel av oss da vi testet den. Les hvorfor her »

(Kilde: Windows Phone Central)

annonse