Til hovedinnhold

Kompromissløse Surface 3 er på vei til Norge

Microsofts kombinerte PC og nettbrett er klart til forhåndsbestilling.

Microsoft

Hvis du har sittet og ventet på at Microsoft skulle få ut sin Surface Pro 3 i Norge er ventetiden snart over. Ifølge Microsoft er dagen du skal krysse av i kalenderen 28. august, altså torsdag om drøye tre uker.

Surface Pro 3 er en rimelig etterlengtet sak, og i første omgang kommer den i fem ulike konfigurasjoner:

Kjenner du ikke til Surface Pro-maskinene så er dette noen skikkelige små kraftpakker. Utseendemessig kan de kanskje minne om et nettbrett, men på innsiden er det maskinvare en bærbar datamaskin verdig.

Les vår test av forgjengeren her:
Slik duger Microsoft Surface Pro 2 »

Fullverdig maskin i liten innpakning

Her snakker vi 12-tommers skjerm, pakket inn med diverse annet maskinvare i et magnesiumhylster. Oppløsningen på den vesle skjermen er på gode 2160 ganger 1440 punkter, altså mer enn den typiske 24-tommers skrivebordsmodellen. Vektnålen stopper på 798 gram.

Surface Pro 3 kan som så mange andre produkter kjøpes en rekke steder, og Microsoft har lagt ut produktet for forhåndsbestilling i sin nettbutikk allerede. Der går prisene fra 6895 kroner for den enkleste modellen, og helt opp til 16 845 kroner for verstingmodellen.

Dette er enn så lenge omtrent de samme prisene som du finner ute hos de ulike butikkene – men sjekk oversikten i vår Prisguide for å finne laveste pris på Surface Pro 3.

Vi ble umiddelbart begeistret da vi fikk ta på Surface Pro 3:
Vår prøvekjøring av det kompromissløse superbrettet etterlot et godt inntrykk »

(Kilde: Microsoft)

annonse