Til hovedinnhold

LG inn på NetComs bestselgerliste

LG G3 er blant telefonene som solgte best hos NetCom i juli.

LG

To av de åtte telefonene på Netcoms bestselgerliste er nykommere. Det gjelder Samsung Galaxy Express II, som er en rimelig 4G-mobil, og LG G3, som er mobiltelefonen med markedets mest høyoppløste skjerm, i tillegg til en rekke andre svært gode egenskaper.

Men det ser ikke ut til at noen kan rokke ved Apples posisjon hos Netcom. Her selges det fremdeles flest iPhone 5S, etterfulgt av Samsungs toppmodell, Galaxy S5. Disse modellene lå på topp også forrige måned.

Den eneste modellen som klatrer på lista, foruten de to nykommerne, er Sony Xperia Z2. Den var nummer syv sist måned, men er nå oppe på en tredjeplass. Samsungs forrige toppmodell, Galaxy S4 er nå på fjerdeplass, mens Apples iPhone 4S er nede på sjette, bak nykommeren Galaxy Express II.

Hvor mange telefoner som ble solgt i juli, og i hvilken grad listen har vært påvirket av spesielle kampanjer, opplyser NetCom ikke.

iPhone 5S topper fremdeles salgslistene hos NetCom.Foto: Apple

Ti på topp fra NetCom

Her er oversikten, rangert etter salgsvolum og basert på smarttelefonsalget i 60 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom. Forrige måneds plassering i parentes.

  1. (1) Apple iPhone 5S
  2. (2) Samsung Galaxy S5
  3. (7) Sony Xperia Z2
  4. (3) Samsung Galaxy S4 LTE+
  5. (ny) Samsung Galaxy Express II
  6. (4) Apple iPhone 4S
  7. (6) Sony Xperia Z1 Compact
  8. (5) Apple iPhone 5C
  9. (ny) LG G3
  10. (9) Samsung Galaxy Note 3 LTE

Kilde: NetCom pressemelding

Les også: Her er mobilene billigst (Mobilen.no)

annonse