Til hovedinnhold

Disse telefonene kjøpte vi i juli

To av Telenors bestselgere finnes ikke på NetComs liste.

Telenor har lagt frem sin månedlige oversikt over hvilke mobiltelefoner de har solgt mest av. Statistikken for juli viser at Telenor-kundene nå nesten utelukkende kjøper telefoner med 4G-støtte. Den eneste telefonen uten 4G på listen er Samsung Galaxy Trend Plus, en rimelig smartmobil som koster rundt tusenlappen i butikken.

– Smarttelefoner i Telenors mobilnett øker hver måned og er nå 72,1 prosent, mens andelen smarttelefoner med støtte for 4G er 34,8 prosent, skriver Telenor i en pressemelding.

iPhone på topp

Nokia 930 er ny på juli-listen.

Listen Telenor har laget er svært lik NetComs juli-liste. På de fire første plassene på listen finner vi Apple iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S4 LTE+ – nøyaktig samme rangering som på NetCom-listen.

– iPhone-salget holder seg svært godt. 5S er den mest solgte mobiltelefonen i juli, men Samsung Galaxy S5 var nær ved å ta 1. plassen, skriver Telenor.

Les også: Disse telefonene fungerer best i sollys (Tek Ekstra)

Telenor har imidlertid to telefoner på sin liste, som ikke ligger inne i det hele tatt på NetComs juli-liste. HTC One M8 er på en sjetteplass, i tillegg til nykommeren Nokia Lumia 930 – den nyeste Windows Phone-toppmodellen fra Microsoft.

LG G3 er også en nykommer på Telenors liste, og kommer inn på en tiendeplass. G3 var den 9. mest solgte mobiltelefonen hos NetCom i juli.

Her er hele listen. Klikk på modellnavnet for å lese mer om telefonene.

1 Apple iPhone 5S
2 Samsung Galaxy S5
3 Sony Xperia Z2
4 Samsung Galaxy S4 4G+
5 Samsung Galaxy Trend Plus
6 HTC One M8
7 Nokia Lumia 930
8 Sony Xperia Z1 Compact
9 iPhone 5C
10 LG G3

Prisguide.no finner du ut hvem som selger telefonene billigst, og kan også sette opp varsling slik at du får beskjed når telefonene faller i pris.

Se NetComs bestselgerliste for juli her »

(Listen er basert på salg av smarttelefoner i 80 Telenorbutikker, på telenor.no, via kundeservice på telefon og hos forhandlere som selger Telenor-abonnement.)

Mer om
annonse