Til hovedinnhold

—Metallmobil fra Samsung skal konkurrere med iPhone 6

Galaxy Alpha i kan være superutgaven av S5.

Det har blitt sagt før og gjentas nå; Samsung jobber muligens med nye materialer til Galaxy S5, eventuelt til en helt ny modell, for å gå til frontalangrep mot iPhone. Denne gangen er det sør-koreanske ETnews.com som sprer påstander om en slik lansering. Det forteller gsmarena.com.

Det mest interessante med nyheten er kanskje at datoen for slippet settes til 13. august. Med andre ord tar det ikke altfor lang tid å finne ut av om ryktet stemmer eller ei.

Metall

Slik mener evleaks at Galaxy F kan se ut.Foto: @evleaks

Ryktebørsen ser ut til å være enig med seg selv om at utseendet blir av den metalliske typen. Det hersker imidlertid uenighet om smartmobilen skal svøpes i metall eller få et plastdeksel med metallutseende av samme type som for eksempel LG G3.

Konseptet er uansett å produsere noe annerledes og tilsynelatende mer eksklusivt enn lær-etterligningen på baksiden av dagens Galaxy S5.

Heftige spesifikasjoner

Når det kommer til skjermstørrelse har det blitt nevnt alt fra en 4,7 tommers 1080p skjerm til en 5,3 tommers med QHD, det vil si 2560 x 1440 piksler. Samsung er kjent for sine utmerkede AMOLED-skjermer. Det er overensstemmelse om at vi kan få se det ypperste av denne teknologien i premiumutgaven. Videre snakkes det om ekstremt tynn ramme rundt skjermen.

Forøvrig spekuleres det i om hvorvidt smartmobilen vil være drevet av en Snapdragon 805 systembrikke. Den systembrikken skal også være aktuell for Galaxy F, som kan være første mobil i Samsungs Alpha-serie. Samtidig hevder selskapet selv at Galaxy F ikke eksisterer, skriver gsmarena.com.

Dermed er forvirringen total for oss som studerer bilder av ikke-eksisterende telefoner.

Les også: Er dette Samsung Galaxy F?

(Kilde: gsmarena.com)

annonse