Til hovedinnhold

Få skikkelig «bling» i kabinettet

NZXT slipper to Hue+-kompatible vifter i løpet av høsten.

NZXT / Shutterstock

I høst kommer kabinett- og maskinvareprodusenten NZXT med en avkjølende nyhet: Aer RGB. Bak dette navnet skjuler seg et par vifter på 12 og 14 centimeters størrelse, som foruten å flytte luft kan lyse godt opp i tilværelsen.

Og da snakker vi ikke om LED-vifter som er fastlåst til kun én farge. NZXT Aer RGB har åtte LED-er som kan stilles til hvilken farge du enn vil – gitt at du også har «kabinettbelysningspakka» NZXT Hue+.

NZXT

For selv om du kan bruke Aer RGB120 og den litt større Aer RGB140 også som enkeltstående vifter, er det ingen tvil om at disse er blitt utviklet for å brukes nettopp i tandem med NZXTs egen Hue+-pakke – som vi for øvrig virkelig fikk sansen for da vi testet den nå på sensommeren.

Fem vifter per kanal

Hue+ kan kontrollere opptil 40 LED-er på hver av sine to kanaler, som betyr at du da kan seriekoble opp til fem vifter på én Hue+-kanal.

NZXT

Foruten å velge farger kan da Hue+-boksen ta kontrollen for å gi effekter som «pusting», «rotasjon» eller at lysene kontinuerlig skifter farge – og vi tipper at flere muligheter vil komme til etter hvert.

Av rene tekniske data nevner vi justerbar rotasjonshastighet mellom 500 og 1500 RPM. Aer RGB120 vil da kunne flytte 20 til 61,4 CFM, mens dette er 23,9 til 71,6 CFM for storebror Aer RGB140.

Rotasjonshastigheten vil naturligvis også påvirke lydnivået, som er oppgitt til 22 – 31 dBA for Aer RGB120 og 22 – 33 dBA for den større modellen. Ellers skal viftene ha en minimum levetid på seks år.

Viftene skal etter planen selges enkeltvis, i pakker på tre stykker og som en komplett pakke sammen med Hue+-boksen. Vi får oppgitt en pris på omtrent 30 euro for Aer RGB120 og 35 euro for Aer RGB140, mens det blir litt rimeligere hvis du går for en pakkeløsning.

NZXT Aer RGB skal være i handelen fra slutten av oktober måned.

Gøy med litt lys i kabinettet:
TEST: NZXT Hue+ >>>

(Kilde: Pressemelding / NZXT)

annonse