Til hovedinnhold

Dette geniale produktet har blitt en suksess på Kickstarter

Lar deg ta unike GoPro-videoer.

Kickstarter

Man kan som kjent få interessante og fascinerende videoer ved å bruke kameradroner, men nå har det dukket opp et annet luftig kamerakonsept som kan legge til rette for enda mer kreativ variasjon. AER er navnet på en ny ny oppfinnelse som lar deg kaste kameraet ditt på en trygg måte.

Produktet er lagt ut på finansieringsnettstedet Kickstarter og er rett og slett en rakettformet innretning laget av skum som har rom for et GoPro-kamera i fronten.

Vannsikker og hardfør

Innretningen er aerodynamisk utformet slik at den er i stand til å seile i en relativt jevn bane etter at du kaster den av gårde. Den skal være både kollisjonssikker, vannsikker og holdbar, og den flyter om den lander i vann.

AER skal gi brukerne mye moro, lover utviklerne.
Kickstarter

Produktet består av to vinger som settes sammen og et hode hvor kameraet festes, og som kjapt skrues fast til vingene. Det hele skal være unnagjort i en fei, lover utviklerne.

Populær på Kickstarter

Meningen med AER er altså å sette brukere i stand til å ta djerve bilder og videoer fra luften uten å måtte bruke en drone. Den vil naturlig nok også være vesentlig rimeligere enn en drone. Du kan sikre deg et eksemplar ved å love bort minimum 49 euro, cirka 440 kroner.

AER har blitt en suksess på Kickstarter med en innsamlet sum på 105 000 dollar av et mål på bare 76 000 dollar med 16 dager igjen. Utsendelsene av produktet skal starte i februar neste år. Les mer om produktet på Kickstarter, og se også demonstrasjonsvideo under.

Kickstarter-konseptene strømme på: Dette er et hodesett med innebygget bevegelsessensor »

annonse