Nyhet

Realflex gjør deg lysende om kvelden

Dette kaller vi refleks.

Det finnes allerede flere alternativer for syklister som ønsker å gjøre seg mer synlige om kvelden. Reflekser, sykkellys og lysende hjelmer får nå konkurranse av disse spesielle refleksplaggene ved navn Realflex.

Realflex fungerer som en slags buff du plasserer på armer og bein, og stoffet skal reflektere lys i så stor grad at det ser ut som du er et vandrende lysshow. I tillegg skal plaggene varme brukeren.

Små perler

De lysende plaggene er mulige takket være en konstruksjon av tre lag. Et materiale av nylon og elastan slår kreftene sammen med aluminiumsfolie i midten og til slutt et belegg med små glassperler.

Det er perlene som står for den lysende magien, ettersom de er designet slik at de reflekterer lys i en stor grad. Ifølge det tyske selskapet med samme navn som produktet, kan du se Realflex fra opptil 100 meter. Det burde gi nok tid til å bremse ned.

Fleksibelt tøy

Nå kan det høres upraktisk ut å ha på seg klær med glassperler, men Realflex-plaggene er fleksible og enkle å ta på seg. De er som nevnt lagd for å varme underarmer og bein, og dette kommer godt med for syklister, joggere og andre mosjonister. Produktet finnes i tillegg som skjerf.

Armutgaven finnes hos blant andre Amazon.de, og går for 20 euro (150 kroner).

Les mer om Realflex på den offisielle hjemmesiden Reakflex-arm.de eller se mer i videoen nedenfor:

(Kilde: Gizmag)

Les også
– Verdens mest energieffektive lyspære
Les også
Nytt håndjern gir deg elektriske støt
Les også
Dette lyset drives av tyngdekraften
Les også
Plastlys skal gruse konkurrentene
Les også
Disse brillene skal gjøre livet ditt bedre
Les også
Med denne sykkelhjelmen blir du garantert synlig
Les også
Kjole blinker i takt med musikken
Les også
Ta en titt på solcelle-bikinien
annonse