Til hovedinnhold

Dette kan trolig bli en av verdens dyreste TV-er

LG lanserer OLED-modell med luksuriøs dekorasjon.

LG

Den store IFA-messen braker snart løs, og i den forbindelse har produsenter på sedvanlig vis allerede begynt å svinge seg på scenen i kampen om publikums oppmerksomhet. Nå er det den sørkoreanske TV-giganten LGs tur til å posere – og det med et ganske spektakulært produkt.

I en pressemelding melder LG at selskapet skal vise frem en ny OLED-TV, og som om denne teknologien ikke er kostbar nok i utgangspunktet, skal denne spesifikke modellen i tillegg by på design-elementer for dem med ekstra dyr smak.

Foto: LG

Belagt med eksklusive krystaller

Den nye OLED-TV-en er nemlig prydet med intet mindre enn krystaller, nærmere bestemt Aurora Borealis-krystaller fra den verdenskjente, østerriske krystallprodusenten Swarovski.

TV-en, som for øvrig ikke har fått noe navn ennå, byr på hele 460 krystaller i tre ulike størrelser, og samtlige ble ifølge LG festet til TV-en med hånd.

De eksklusive Swarovski-krystallene er altså plassert på hver sin side av foten.

Lanseres senere i år

Ellers har selve TV-en en tykkelse på beskjedne 4 millimeter og en vekt på 16 kilogram. LG lover en «makeløs» bildekvalitet, men utover dette foreligger det ingen konkrete, tekniske opplysninger, og det er heller ikke klart hvilke størrelser TV-en skal leveres i.

Den er til forveksling lik modellen som bærer navnet 55EA980W, foruten krystallene, og akkurat denne TV-en har vi testet.

Modellen skal bli tilgjengelig i Europa i løpet av fjerde kvartal i år, men datoen er uviss. Prisen er heller ikke angitt, men det er nok ikke altfor dristig å spå at TV-en primært vil rette seg mot folk i det øvre inntektssjiktet.

LGs OLED-satsing har nå skjøvet en annen teknologi helt ut av bildet: Selskapet har droppet plasma-produksjonen »

(Via Engadget)

annonse