Til hovedinnhold

Nå kommer LGs lekre krystallmobil

Med samme grensesnitt som LG Arena, og et gjennomsiktig tastaturfelt med et ”usynlig” tastatur, er LG GD900 den lekreste mobiltelefonen i klassen. Og når vi surfer på nettet med telefonen blir krystallflaten til en berøringskontroll der vi kan styre oss omkring på nettsidene ved hjelp av fingerstrøk.

Vi fikk prøve telefonen da den ble vist første gang under GSM World Congress i Barcelona i februar, og øremerket allerede da en dose av feriepengene til det som kan bli årets designmobil.

Innholdsrik

Nå er det ikke bare designen som gjør GD900 Crystal til en spennende mobiltelefon. Den har S-Class-grensesnitt, og samme programvare som Arena. Skjermen er like stor, mens kameraet på nykommeren tar bilder med 8 megapiksler oppløsning. Arena har 5-megapiksler kamera.

I dag kom beskjeden fra LG om at telefonen vil være i butikk denne måneden. Vi forventer ikke å se køer av ivrige mobilkjøpere i soveposer utenfor mobilforhandlernes butikkdører. Men vil du vise deg fra en mer trendy side i sommer, så er dette en mobiltelefon som hjelper deg godt på vei. 

Les også
Test: LG GD900 Crystal – smart og lekker
Les også
Griselekker luksus fra LG
Les også
Vulkanutbrudd av en mobil
Les også
Ny LG-mobil i 21:9-format
Les også
Tid for luksus
Les også
Grensesnittene som skal knuse Iphone
Les også
LG Arena – Telefonen Apple skulle ha laget
Mer om
annonse