LG Arena – Telefonen Apple skulle ha laget

Arena er en touchmobil med høyoppløst skjerm og et brukergrensesnitt som ikke bare ser ut som en forbedret versjon av Iphone. Det fungerer bedre også.

Det er en ganske tøff påstand, for så langt er det ingen som har vært i nærheten av å matche den brukeropplevelsen Iphone gir.

Berøring

Men vi har latt fingrene danse på den følsomme skjermen til Arena, og er rett og slett overbevist. Dette er så lekkert at vi kan rulle og bla, bla og rulle, bare for å kjenne på den kontrollfølelsen det nye grensesnittet gir.
Vi har langtidstestet Iphone, og holder fast ved at dene gir en utrolig god brukeropplevelse. Men samtidig har vi blitt smertelig klar over telefonens begrensninger. I så måte er heller ikke LG Arena perfekt. For i likhet med Apple har LG valgt å utvikle sitt eget operativsystem. Det betyr at du ikke fritt kan legge til programvare, men er avhengig av at denne blir tilbudt deg gjennom en tjeneste som kontrolleres av produsenten.
Arena har en 3 tommer stor skjerm med 480x800 punkter. Den har 5-megapiksler kamera som du betjener som et vanlig digitalkamera. Minnet er på 7,5 GB, og i tillegg har telefonen støtte for minnekort opp til 32 GB.

Velutrustet

På toppen av dette kan vi ta med at Arena har GPS, WLAN og støtte for Turbo-3G. Dessuten har den Bluetooth, Dolby lydforbedring og inbygget FM-sender for overføring av musikk eller filmlyd til en FM-radio. Faktisk kan vi ikke komme på noe annet vi savner enn AppStore.

Telefonen skal være i butikk allerede i april, og kommer til å koste noe under 4000 kroner uten abonnement eller subsidier.

Det burde gi Apple litt å tygge på.

Les også
Nå kommer LGs lekre krystallmobil
Les også
LG Arena kommer til 17.mai
Les også
Grensesnittene som skal knuse Iphone
Les også
Her er april-mobilene
Les også
Salgsstart for LG Arena
Les også
HTC-mobiler blir mer brukervennlige
Les også
Mobiltoppene kritiserer Apple
Les også
Finn veien med nye Nokia Navigator
Les også
To proffmobiler og ny innholdsbutikk fra Nokia
Les også
Solceller og HD-video fra Samsung
Les også
Elliptisk Samsung-mobil lekket
Mer om
annonse