Til hovedinnhold

Svindyr iPhone 3GS til Norge neste uke

I går kunne NetCom og Telenor fortelle at de vil begynne å selge den nye iPhone 3GS den 31. juli i år. Den Oslo-baserte Webbutikken kan nå fortelle at de får inn omtrent 50 telefoner om én uke.
Har du råd?
Interesserte må imidlertid forvente å betale det såkalte hvite ut av øyet for å få slått fingrene i den. Den minste modellen, med 16 gigabyte lagringskapasitet selges for 9 499 kroner, mens 32 gigabyte-modellen vil koste 10 849 kroner. Begge modellene er uten operatørlås, slik at den kan brukes med hvilken som helst operatør.
Webbutikken skylder på høy eurokurs og få enheter på markedet i forhold til sin pris.
- Prisene på telefonene er ganske stive, men dette skyldes høy eurokurs og det faktum at det er få enheter tilgjengelig på markedet, sier salgssjef Sven-Robby S. Dierkes i Webbutikken.


Blir billigere
Nå har hverken NetCom eller Telenor offentliggjort hva telefonen vil koste når de begynner å selge den. Derfor er det vanskelig å si bombastisk at de vil ligge langt under, men vi tar uansett en råsjans og slår fast at så høyt vil ikke de offisielle prisene ligge.
Med tanke på at amerikanske priser på 3GS er identiske med fjorårets norske 3G-priser er det ikke utenkelig at noe lignende vil være tilfelle her. Det vil i så fall bety at de to iPhone-modellene uten operatørlås vil ligge mellom 4 000 og 5 550 kroner, avhengig av hvilket abonnement som brytes.
Uansett, for de som kunne være interessert i å blåse hele feriepengebudsjettet på iPhone 3GS bare for å få den et par uker tidligere, det er nå mulig å forhåndsbestille mobilen hos Webbutikken

Mer om
annonse