Til hovedinnhold

Spotify også til Nokias smarttelefoner

Det ble nylig lansert et Spotify-program til Android-mobiler og Iphone (samt Ipod Touch). Sannheten er at Nokias S60-system er langt mer populært enn disse to plattformene. Så det kom ikke som noen overraskelse - Spotify for S60-mobiler er også under utvikling. 

Krever ikke svindyr datatrafikk

Nå har det dukket opp en offisiell video som viser Spotify for S60 i bruk. I likhet med Iphone- og Android-versjonene får du "offline-playlist"-funksjon, som gjør at du kan velge ut musikken på forhånd og spille den av etterpå uten at du er tilkoblet internett.

Videoen viser en E66, som ikke har trykkskjerm, men etter alt å dømme blir Spotify også tilgjengelig på Nokias smarttelefoner med trykkskjerm (S60 5th Edition).

Kjører i bakgrunnen

På S60-mobiler er det ingen problem å kjøre programmer i bakgrunnen. Med andre ord kan du gjøre andre ting på mobilen mens du hører på Spotify, noe du ikke kan på Iphone. 

I likhet med Iphone- og Android-versjonene må du ha et premium-abonnement for å bruke Spotify på mobilen, noe som koster 99 kroner i måneden.

Spotify-versjonen som du ser i videoen er et tidlig utkast, og krever ifølge selskapet en god del jobb før det er klart for lansering. 

Hva er Spotify?

Spotify er et musikkprogram som gir deg tilgang til enorme mengder musikk. Musikken ligger på en ekstern server, og spilles av over internett. Det kan sammenlignes med radio, bare at du bestemmer akkurat hva du vil høre på. Mobil-versjonene kan også laste ned en spilleliste på forhånd, slik at du ikke trenger å bruke dyr datatrafikk for å høre på musikk.

annonse