Nyhet

Her er 2009-mobilene til Nokia

Nokia har kanskje falt litt i skyggen av de øvrige produsentene i år, når det gjelder å produsere nyskapende mobiltelefoner. Nokia N96 viste seg å være en glimrende mobil, men ligner relativt mye på fjorårets flaggskip N95, og de andre lanseringene har stort sett også vært videreføringer av allerede gode produkter.

Engadgetmobile har imidlertid fått tak i en produksjonsplan fra Nokia, og mye tyder på at det kommer noen spennende nye mobiler i 2009. Listen viser når prototypene av kommende Nokia-modeller er klare.

”Corolla” og ”Eitri”

De to mest spennende Nokia-mobilene som vil være klare i løpet av neste år, har fått kodenavnene Corolla og Eitri. Førstnevnte har en 3-tommers VGA-skjerm (ikke touch), 8-megapikselkamera, Wi-Fi, A-GPS, og FM-sender.

Eitri har qwerty-taster, trykkfølsom 3,5-tommers skjerm med en oppløsning på 640 x 350 piksler, 5-megapikselkamera med LED-flash, kompass, aksellerometer og FM-sender. Den kan også lades via USB.

Modellene som kommer i 2009 står kun oppført med kodenavn, og noen risikerer å bli kansellert. Sjekk hele listen hos Engadgetmobile.

Les også
Test: Nokia N85
Les også
Nokia oppdaterer N96
Les også
Se flere videoer av Nokia N97
Les også
Her er Nokias nye supermobil
Les også
Se Bruce Lees blodferske Nokia-video
Les også
Færre mobilsalg i 2009
Les også
Iriver blir mobilprodusent
annonse