LG vil starte masseproduksjon av OLED

De slanke, fristende OLED-skjermene er allerede behørig omtalt her på Audiovisuelt, og TV-produsentene viser stadig frem nye og større modeller, også under årets CES-messe i Las Vegas.

Det store markedsslippet av OLED-TV-er uteblir inntil videre, men nå gir LG omsider håp til alle vanlige forbrukere som ivrer etter å bytte ut LCD -eller plasma-apparatene med neste generasjons TV-teknologi.

Det koreanske selskapet melder nemlig at de ønsker å innta en lederposisjon innen produksjon av OLED-TV-er, og for å oppnå dette målet er selskapet nå i gang med å få på plass et komplett produksjonsapparat som skal sette LG i stand til å spytte ut OLED-TV-er i normale størrelser i løpet av 2013.

Dette innebærer også at TV-ene vil kunne konkurrere med LCD i pris, noe som altså betyr at OLED-TV-er kan bli et aktuelt alternativ i relativt nær fremtid.

Som vi har rapportert tidligere har LG allerede sluppet en 31-tommers 3D-OLED-modell på markedet som visstnok skal dukke opp i Europa i år, og selskapet planlegger også å ha en 55-tommers prototype klar i løpet av 2012.

(Kilder: OLED-display.net, Engadget)

Les også
LG med 55 tommers OLED allerede i 2011
Les også
Plasma ennå populært
Les også
OLED vil nå enorme verdier
Les også
Sylinderformet OLED vist frem
Les også
Ekstremt tynne rammer på ny LG-TV
Les også
Utvikler hologram-TV
Les også
Ny og større OLED-TV fra LG
Les også
Verdens største OLED-TV til Europa
Les også
Gjennomsiktig OLED i aksjon
Les også
LGs første OLED-TV?
annonse