Tek.no

Test

Lenovo Ideapad U350

Jørgen Elton Nilsen
12 Okt 2009 15:00

Introduksjon

Det er ikke stort mer enn to måneder siden forrige gang en Lenovo-maskin var innom kontoret vårt. Vi ga T400s god omtale, og den skal visstnok ha slått godt an på markedet. I dag har vi beveget oss vekk fra bedriftsmarkedet, og over til Ideapad-serien. Dette er mer folkekjære modeller, og dagens maskin, U350, er av den tynne typen.

Maskinen leveres med en 13,3 tommers skjerm som naturlig nok er opplyst av lysdioder. Pikslene teller 1366 stykker i bredden, og 768 i høyden. Slik vi ser det er dette et meget godt format for bærbare maskiner. Ikke bare sparer det mye fysisk dybde, men bildet blir passe stort og behagelig for mobilt bruk.

Maskinen er av den typen der du kan velge flere komponenter selv, hvorav alt er basert på CULV-plattformen. Dagens testmodell kommer med en 250 GB harddisk og 3072 MB internminne. Prosessoren er en Intel Pentium SU2700 på 1,3 GHz, mens grafikkprosessoren er et X4500 fra samme produsent.

Maskinen kommer også med et velplassert webkamera og mikrofon. Maskinen er meget tynn, den veier så absolutt ikke mye, og de fysiske målene gjør den meget portabel. Designet er heller ikke spesielt ille, vi tar en nærmere kikk!

Takk til Lenovo som sendte produktet til test.

Les også