Tek.no

Test

In Win Ammo

Jørgen Elton Nilsen
24 Nov 2009 15:00

Introduksjon

In Win er riktignok ikke en produsent med stjernestatus her til lands, de er rett og slett ingen stor aktør. Det de er kjent for er kabinettene deres, et felt de faktisk er den største på i verden. I dag er det lite kabinett vi skal ta en liten kikk på, men ikke i den normale forstanden. Møt harddiskkabinettet "Ammo".

Ammo ser ut som akkurat det der er ment å se ut som – et magasin til en eller annen rifle. Og målgruppen, den er spillerne. Dette er et støtsikkert harddiskkabinett for 2,5" brede disker, med tilkobling via USB-standarden. Ikke bare er enheten sikret mot fysiske angrep, men også digitale. Ved hjelp av RFID-kryptering og to nøkler skal harddisken være låst når du ikke er tilstede.

Takk til In Win som sendte produktet til test.

I pakken

I en produkteske som står i stil med innholdet, finner vi det nødvendige av tilbehør. En USB-kabel med dobbel strømtilkobling er med, sammen med to RFID-nøkler. En liten skrutrekker ligger også ved, sammen med en enorm brukermanual hvor baksiden er en skyteskive.

neste side kan du lese mer om RFID-krypteringen. Merk at det ligger med to slike nøkler, hvorav den ene er litt med diskret enn den som ser ut som en dogtag.

Les også