Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Cooler Master HAF 922 Mini

Introduksjon

Cooler Master burde være kjent for de fleste. For min del var min første 3-parts prosessorkjøler fra akkurat denne produsenten, men det er lenge siden nå. Vi har testet en rekke produkter fra dem blant de fleste produktgruppene de dekker. Nylig rullet det inn et par produkter fra denne produsenten, ett av disse var kabinettet HAF 922 Mini.

HAF 922 er en krympet versjon av storebroren som bærer navnet HAF 932. Selv har jeg hatt lyst til å teste HAF 922 en liten stund nå, men det gikk i glemmeboken helt til jeg oppdaget det bak skranken på det lokale postkontoret. Et par uker senere, var det på plass. Designet er mer eller mindre dønn likt som forgjengeren, men dagens testmodell har en noe krympet høyde. Det er dermed plass til mindre i HAF 922, fremfor 932, men det betyr ikke at innsiden er direkte trang av den grunn.

Kabinettet er i hovedsak rettet mot spillerne, og i tråd med slike kabinetter er ikke designet akkurat stilrent. Det bærer preg av en rekke profiler og funksjoner man vil få nytte av. Vi tar en nærmere titt!

Takk til Cooler Master som sendte produktet til test.