Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Cooler Master Storm Sniper

Introduksjon

Cooler Master har den siste tiden lansert en rekke komponenter som en del av serien "Storm". Dette skal være produkter som er spesielt egnet for spillerne, og vi har allerede tatt en kikk på en særdeles god spillmus i denne serien.

I dag er det et kabinett som har funnet veien til kontoret vårt, nærmere bestemt Cooler Master Storm Sniper. Kabinettet er mellomstort, med totalt fem 5,25"-brønner i front. Dette sier litt om høyden, men vi kan også fortelle at kabinettet er like dypt. Det følger også med en over snittet stor musematte, som i seg selv koster et par hundre kroner.

Cooler Master har fått på plass løsninger for enkelte nye teknologier som skyter frem, slik som plasser for de nye SSD-enhetene. Dette er det faktisk utrolig få kabinetter som kan skilte med i dag, selv om det er relativt lenge siden dette markedet nådde forbrukerne.

Vi setter Storm Sniper på prøve, bla om!

Takk til Cooler Master som sendte produktet til test.