Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Corsair Obsidian 800D

Introduksjon

Det som tidligere ene og alene var en minnegigant, er i dag en produsent som markerer seg solid på alle de markedene de berører. Jeg snakker om Corsair, gutta fra solfylte Silicon Valley produserer både minnebrikker, strømforsyninger og vannkjøling.

Det er ikke lange tiden siden Corsair beveget seg inn på vannkjølingsmarkedet, og etter vår vurdering klarte de det ganske bra. Nå er de på vei med sitt første kabinett, for første gang vist frem under Computex, med navnet Obsidian 800D. Selv om enheten ikke lanseres før august/september har de gode ordene så langt vært mange.

Obsidian 800D byr på en rekke spennende funksjoner. Mange Hot-Swap brønner, termiske soner, spesielle kabelgjennomføringer og gode vannkjølingsmuligheter for å nevne noe. Ved første øyekast er det ikke tvil om at dette er et spennende produkt, la oss ta en skikkelig kikk!

Takk til Corsair som sendte kabinettet til test.